Om Astoriakliniken

Kontakta oss

Specialister på  näs- och ansiktskirurgi

Vi är en multidisciplinär klinik i Stockholm, som erbjuder många olika ingrepp, men framförallt har vi specialiserat oss på näskirurgi och ansiktskirurgi. I vår stab finns bland annat docent Per-Olle Haraldsson och docent Ingemar Blomgren, som båda har över 25 års erfarenhet av plastikkirurgi. Dr Babak Alinasab är liksom dr Per-Olle Haraldsson specialist på näskirurgi.

Om oss

Några av de vanligaste behandlingarna vi utför är näsplastik, hakplastik och ögonlocksplastiker, fettsugning, bröstplastik och fillerbehandlingar. Modern teknologi har gjort plastikkirurgi tillgängligt för allt fler och resultaten är säkrare och bättre än någonsin. Du kan läsa om fler ingrepp här på vår webbplats.

Vårt motto är “invisible change” – alltså att slutresultatet blir så naturligt att den oinvigde inte noterar att en operation är utförd.

För oss det det viktig att du blir nöjd med resultatet och att vi lever upp till alla dina förväntningar – både vad det gäller operationen, resultatet och vårt bemötande. När du kommer till oss börjar vi alltid med en konsultation, där vi tillsammans tar reda på exakt vad det är du önskar att vi ska göra. Det är viktigt att vi förbereder oss ordentligt innan vi sätter igång med operationen.

Efter operationen följer vi upp med ännu en konsultation, där vi går igenom resultatet tillsammans och kan göra en utvärdering av hela ingreppet.

Astoriakliniken har inget remisstvång, eftersom vi inte har slutit avtal med landstinget. Därför är du välkommen när som helst – både som privatperson och försäkringspatient.

Vi som jobbar på Astoriakliniken

Docent Per-Olle Haraldsson

Överläkare

Läs mer

Lena

Chefsjuksköterska

 

Rebecka

Receptionist

 

Docent Ingemar Blomgren

Läs mer

 

Medicine doktor Babak Alinasab

Överläkare

Läs mer

Dr. Hans Atterhem

Överläkare

Läs mer