Språk

 • Om Astoriakliniken

  Astoriakliniken

  Vårt motto är “invisible change”. Det betyder att slutresultatet är så naturligt att den oinvigde inte noterar att en operation är utförd.

  Kliniken arbetar utan landstingsavtal och har därför inget remisstvång. Alla typer av privat- och försäkringspatienter är välkomna.

  Det finns många orsaker till att plastikkirurgi har blivit så populärt senaste åren, men en stor orsak är teknologin. Tidigare så man för sig långa operationer, extrema priser och osäkert resultat. I dag har teknologin gjort plastikkirurgi tillgänglig för allt fler och resultaten er mer säkra än någon gång.

  Vi är en multidisciplinär klinik som erbjuder många olika ingrepp, men primärt är vi specialiserad på näs- och ansiktskirurgi. Läkarstaben inkluderar doc P-O Haraldsson och doc Blomgren, båda med över 25 års erfarenhet av plastikkirurgi och med var sina specialområden. När du kommer till oss för en konsultation vill vi tillsammans ta reda på exakt vad det är du önskar att vi vill göra. För oss är det viktigt att du får de riktiga förväntningarna till resultatet och självklart hoppas vi att du själv blir nöjd. Det är också helt nödvändig att man förbereder sig ordentligt före vi sätter i gång med själva operationen. I tillägg vill vi också ha konsultationer efter operationen för att vara säker på att allt är som det ska.

  Olika ingrepp i plastikkirurgi som vi kan utföra är bland annat näsplastik, profilplastik, ytteröreplastik, ögonlocksplastik, facelift, bröstplastik, botox, fillerbehandling och PRP-behandling. Under linken “Behandlingar” i menyn kan du läsa mer detaljerad om de olika ingreppen och hur dom fungerar. Har du frågor är det bara att ta kontakt med oss över telefon eller e-post, eller du kan komma och besöka oss på Kungsgatan 37 i Stockholm. Våra kvalificerade medarbetare svarar gärna på alla frågor du har. För bokning eller avbokning kan du ringa 08-409 110 00 på vardagar mellan klockan 08 och 17. För övriga ärenden är telefonnumret 08-655 02 15.

  Överläkare, Docent Per-Olle Haraldsson

  P-O Haraldsson utbildade sig till läkare i Lund. Han är specialist i Otorhinolarygnologi, Huvud & Halskirurgi och har arbetat 25 år på Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm i huvudsak med specialinriktning på näsa, övre luftvägar, sömnapné och ansiktstrauma. Han är utbildad nässpecialist, sk rhinolog och med i European Rhinologic Society. Han doktorerade 1991 och är docent vid Karolinska Institutet sedan 1996. Han har dessutom utbildat sig inom Facial Plastic Surgery på ledande centra i Tyskland, England och USA. Haraldsson har utfört över 5 000 funktionella och kosmetiska näsplastiker och varit lärare på flera internationella kurser i näs- och ansiktsplastik för både rhinologer och plastikkirurger i Europa och Asien. Förutom näsplastik har han specialiserat sig på kompletterande plastikkirurgiska ingrepp inom närliggande områden som haka, ögon, läppar och kinder för att skapa optimal harmoni i ansiktet. Han har erhållit Inject Academy Award för sin skicklighet i fillerbehandling, som idag ersätter många plastikkirurgiska ingrepp.

  Han har under kortare perioder också arbetat som allmänkirurg i Afrika. Har även utvecklat kirurgiska instrument tillsammans med Stille och Storz.

  Haraldsson är med i Stockholms Näsvise, mångårig Svensk delegat i European Academy of Facial Plastic Surgery, ordförande i dess nybildade svenska underavdelning – EAFPS-Sweden samt medlem i Sveriges Läkarförbund och i Royal Society of Medicine i London. Förutom detta har han intitierat tre internationella symposier på Karolinska Institutet under sin tid på Karolinska; International multidisciplinary symposia on Facial Trauma 1995, The Sleepy Driver and Pilot 2000 samt Reconstructive & Aesthetic Surgery on the Nose and Face 2005.

  Docent Ingemar Blomgren

  Biträdande överläkare Babak Alinasab

  Läkarutbildning

  Karolinska Institutet, 2002

  Specialistutbildning

  Karolinska Universitetssjukhuset, 2010

  Fellowship (subspecialistutbildning)

  Facial Plastic & Reconstructive Surgery, Oregon Health & Science University 2009

  Babak Alinasab har arbetat på  Öron-, näs- halskliniken Karolinska Universitetssjukhuset sedan 2005, där han idag är biträdande överläkare och klinikansvarig inom näsplastik- & ansiktstraumakirurgi. Han arbetar extra på Astoriakliniken.

  Han har utbildat sig inom Facial Plastic Surgery i USA hos Tom Wang som är världsauktoritet inom området och tidigare president of the American Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery. Babak Alinasab arbetar i huvudsak med specialinriktning på näsa, ansiktstrauma, bihåle-, skallbas- och cancerkirurgi. Han doktorerar inom ansiktstrauma.

  Han är medlem i European Academy of Facial Plastic Surgery, European Rhinologic Society, läkarförbundet, Svenskt rhinologiskt sällskap och Stockholms Näsvisa. Han har varit lärare och föreläst på flertal nationella och internationella kurser & möten inom näs- och ansiktsplastikkirurgi och ansiktstrauma.